Sauna valmiina talvi lepoon sekä sähköistystä.

Saunan täytöt valmiina

Saunan täytöt valmiina.

Sauna on nyt valmiina talvilevolle. Perustukset ja täytöt ovat valmiita. Seuraavaksi siirrymmekin päätalon perustusten tekoon. Jännittelemme päivittäin suoko säät meitä tämän hieman viivästyneen rakennusurakan kanssa. Ainankin toistaiseksi näyttää lupaavalta. Toivottavasti autotallikin saataisiin vielä tänä vuonna valmiiksi.

Päätalon maatyöt valmiina, sokkelin muotitukset voivat alkaa.

Päätalon maatyöt valmiina, sokkelin muotitukset voivat alkaa.

Huomenna alkaa päätalon anturamuottien rakennus ja siitä sitten myöhemmin sokkelin valu. Jännittävää nähdä ensimmäistä kertaa minkä kokoisen talon sitä on itselleen suunnitellut. Nyt kaikki näyttää niin suurelta, mutta uskon että pian kaikki näyttää taas pienltä, ehkä liiankin pieneltä? Onko muilla rakentajilla tämmöisiä kokemuksia? 🙂

Sähköjohdon veto tien laitaan.

Sähköjohdon veto tien laitaan.

Treffasimme sähkärimme kanssa tänään, mutta ennen treffejä vedettiin vielä sähköjohdot tienlaitaan, jotta sähköliittymän kytkentä onnistuisi heti kun sähköverkko on rakennettu tonttimme laitaan. Sähköverkon rakentaja oli pistänyt ELY-keskukselle 13.11. toimenpidelupa hakemuksen tien alittamiselle. Eli lupa on odotettavissa aikaisintaan joulukuun puolella. Katsotaan rakentavatko meille sähköt vielä ennen joulua vai meneekö uuden vuoden puolelle.

Tien laidassa johdon kiskojia.

Tien laidassa johdon kiskojia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s