Raksaviikko nr 2 debriefing

Maanantain 23.3. saldo

Maanantain 23.3. saldo

Pystytysviikko kaksi hurahti vauhdilla. Mikko lähti Kööpenhaminaan työmatkalle ja minä jäin hoitamaan huushollia. Talon kannalta se ei juurikaan vaatinut kuin työmaalla käyntiä päivittäin. Kävin tsekkaamassa roskikset sekä napsimassa muutamia namipaloja Mikolle katseltavaksi. Ja hyvä niin. Päivittäin tapahtui nimittäin huimaa edistymistä pystytyksessä. Loppuviikkoa kohden oikein odotti, että pääsee katsomaan mitä tontilla on tapahtunut.

Päätalon runkokin alkaa rakentua tiistaina 24.3.

Päätalon runkokin alkaa rakentua tiistaina 24.3.

Meidän projekti on ollut virallisesti käynnissä elokuusta lähtien, jolloin tontti siirtyi kokonaisuudessaan meille. Tämän jälkeen tontilla on tullut käytyä aina silloin tällöin; palaveeraamassa, tekemässä puusavottaa ja välillä ihan hommiakin. Tämmöinen päivittäin käynti tuntuu aivan vieraalta, mutta on hyvä pikkuhiljaa virittäytyä siihen tosiseikkaan, että tämä tontti ja maisema on se, mitä päivittäin tulemme katsomaan. Edelleen se tuntuu kovin vieraalta, käytännössä katsoen vain työmaalta.

Keskiviikkona 25.3.

Keskiviikkona 25.3.

Edellisellä viikolla alkanut autotallin pystytys jatkui koko viikon, mutta viikon aikana myös päätalon runko alkoi nousta vauhdilla. Pääsin vihdoin tutustumaan meidän eteiseen, pantryyn ja keittiöön. Katselin tiskipöydäntausikkunasta maisemia ja hätkähdin sitä, että totta tosiaan, suunnittelimme asuntoomme istumaikkunan! Sekin alkoi ottamaan jo muotoaan tämän raksaviikon aikana.

Torstaina 26.3.

Torstaina 26.3.

Tämä viikko valokuvien napsimisen lisäksi on ennen kaikkea on ollut minulle puutarhailu viikko, vaikka takatalvi aina välillä yrittikin koetella. Alkuviikosta sain huhtikuun kylvökset siemenlautalleni kellumaan ja torstaina kävin kevätmessuilla hakemassa inspiraatiota. Olihan siellä messukeskuksessa Oma Koti -messutkin, mutta ne eivät tarjonneet meille oikein mitään uutta tai tarpeellista. Matkaan lähti dahlian juurakkoja ja muutama siemenpussi Hyötykasviyhdistykseltä.

Viikon lopputilanne perjantai 27.3.

Viikon lopputilanne perjantai 27.3.

Viikonvaihde kuluikin Annalassa, Hyötyskasviyhdistyksen tiloissa, Permakulttuurikurssin merkeissä. Siitä ehkä lisää, kun pääsen itse puutarhan kimppuun. Nyt pistän käteni ja juurakot multaan!

Detalji istumaikkunan rungosta.

Istumaikkunasta detalji

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s