Raksaviikko 3 debriefing

Oh no, not snow! Kiitos Suomi ja takatalvi. Tunnelmia tontilta maanantaina 30.3.2015

Oh no, not snow! Kiitos Suomi ja takatalvi. Tunnelmia tontilta maanantaina 30.3.2015

Terveiset täältä pääsiäismunaövereistä! Kuluvalla viikolla vietettiin jämäviikkoa raksalla Pääsiäisen takia. Onneksi se ei kuitenkaan menoa haitannut. Talojen rungot jatkoivat nousuaan viimeviikon tapaan vauhdilla. Tällä viikolla pääsimme myös tutustumaan saunaan ja ateljeehen ensimmäistä kertaa. Onneksi sade ja räntä jaksoi muistutella itsestään aina sopivin väliajoin, ettei nyt aivan pilvissä tarvitse lennellä tämän projektin kanssa.

Viimeinenkin runko alkaa vihdoin kasaantua 31.3.

Viimeinenkin runko alkaa vihdoin kasaantua 31.3.

Meillä oli suunnitteilla, että olisimme raksailleet tällä viikolla enemmänkin yhdessä, sillä Mikolla on nyt talviloma meneillään. Harmiksi nämä unelmat jäivät vain ajatuksen tasolle, koska pahuksen man-flu kaatoi mieheni moneksi päiväksi sängyn pohjalle. Aika-ajoin sieltä kuului köhinää ja välillä ”Olisko jotain hyvää, kakkua, keksejä, karkkia tai ihan mitä vaan”. Ei suinkaan ”joko lähdettäis tontille, ostetaanko oksasilppuri, mitä oot mieltä tämmösestä ideasta..”

Saunan runko päivän kasaamisen jälkeen keskiviikkona 1.4.

Saunan runko päivän kasaamisen jälkeen keskiviikkona 1.4.

Tällä viikolla yritimme ryhdistäytyä erityisesti talon projektihallinnan kanssa. Otimme (taas vaihteeksi) käyttöön Trellon tehtävien listaamista varten. Nyt tämän on pakko onnistua, että mielenterveys säilyy kaikissa miljoonassa muistettavassa nippeli asiassa. Jos saamme tämän toimimaan voimme mielellämme valottaa projektihallintatapojamme myös täällä blogin puolella.

Saunan runko viikon päätteeksi torstaina 2.4.

Saunan runko viikon päätteeksi torstaina 2.4.

Päädyimme sitten ostamaan oksasilppurin vuokraamisen sijaan. Totesimme, että tulemme sitä tarvitsemaan kuitenkin. Perustelin itselleni myös oksasilppurin hintaa satasella alaspäin vedoten siihen, että olisin joka tapauksessa ostanut kuution kuorikatetta puutarhaan satasella. Nyttenpä ei tarvitse sitäkään tehdä. Ehkä tästä voisi olla iloa myös naapureille tai sukulaisille. Motonetista tarttui matkaan Boschin 22 D, jota testattiin ensimmäistä kertaa äitini tykönä puusavotassa tänään. Vielä on hieman tekniikassa hiomista ja pohtimista. Esimerkiksi kevään nuoret pajut eivät olleet silppurimme parhaita kamuja.

Myös saunalle on tulossa ulkoneva ikkunatötterö.

Myös saunalle on tulossa ulkoneva ikkunatötterö.

Huomenna on vielä onneksi lomaa, ajattelimmekin viettää sen yhdessä oksia silputessa. Mieskin on jo tolpillaan, onneksi! Mukavaa pääsiäistä kuomat 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s