Raksaviikko 18 debriefing

Asuinrakennuksen takapihan puoleisia ikkunoita ja saunarakennuksen makuu-alkovin ikkuna.

Tämä viikko mentiin teemalla ikkunat. Ikkunoiden asennusta alettiin valmistelemaan alkuviikosta ulokeikkunoiden vesieristämisellä. Bitumikaistaleet oltiin kiinnitetty kaikkiin paitsi asuinrakennuksen suureen istumaikkunaan. Tiistaina tuli odotettu ikkunatoimitus, jonka purku alkoi loppuviikosta pienien ikkunoiden asennuksella. Torstaina saatiin kaikki saunan pienet ikkunat paikoilleen ja osa asuinrakennukselta. Perjantaina asuinrakennuksen loputkin pienet ikkunat oli kiinnitetty paikoilleen ja verstaalle oli ilmestynyt yksi ikkunaruutu omalle paikalle.

Ulokeikkunoiden vesieristys bitumikaistalla.

Ulokeikkunoiden vesieristys bitumikaistalla.

Isompien ikkunoiden asentamista saammekin sitten odotella tovin. Niiden siirtelyyn, kun ei kaksi timpuria riitä. Parin-kolmen viikon päästä tarkoituksena olisi kuulemma saada lisävoimia tontille, jolloin myös loput ikkunat päätyisivät paikoilleen. Millään ei mallttaisi odottaa.

Saunan pokat ovat käsittelemättömiä (kaksi vasemmanpuoleista ikkunaa). Pikkuvessassa on sama käsittely, kuiin muualla eli valkolakka.

Saunan pokat ovat käsittelemättömiä (kaksi vasemmanpuoleista ikkunaa). Pikkuvessassa on sama käsittely, kuin muualla talossa eli valkolakka.

Alkuviikosta tuli autotalliinkin vielä puhallusvilla seiniin. Edellisellä viikolla kun toiselle tekijälle oli iskenyt jokin tauti päälle ja hommat seisahtui sen vuoksi. Tämä ei onneksi muuta menoa haitannut. Timpurit olivat rakentaneet myös asuinrakennuksen kantavan seinän. Ja niin siinä vain kävi, kuten monet ovat sanoneet. Kun seinä tuli paikalleen, kaikkien huoneiden koko kutistui aivan pikkiriikkisen kokoiseksi. Minkäköhänlainen minikoti tästä on tulossa, kun kaikki seinät on levyineen paikallaan?

Tila kutistuu, kun seinät tulevat paikalleen.

Tila kutistuu, kun seinät asettuu taloksi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Raksaviikko 18 debriefing

  1. Paluuviite: Monosilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s