Rakennuttajista

tyypitOmakotitaloa sivurakennuksineen rakennuttaa Sannaliina ja Mikko. Työtäpelkäämätön ja maailmaa kiertänyt pariskunta. Yhteisen taipaleemme aloitimme vuonna 2008. Vuosien varrella olemme tehneet useampia suurempia projekteja, niistä suurimpana Helsingin keskusta kaksion kokonaisvaltainen remontti vuonna 2009-2010. Tämän sekä vuoden Siuntiossa vuokralla asumisen jälkeen teimme päätöksen, laitoimme avio-onnemme koetukselle, ja päätimme ruveta suunnittelemaan omaa kotiloa haja-asutusalueelle.

Haluamme rakentaa kestävästi, tehden valintoja jotka kestävät aikaa ja ymmärtäen mitä talomme on syönyt. Rakennutamme taloa sivusta seuraten, mutta laitamme varmasti myös aika-ajoin sormemme soppaan. Olemme teknologiaorientoituneita, mutta emme halua tehdä kodistamme superautomatiikalla varustettua härveliä. Haluamme ottaa asioista selvää, tehdä asiat kuten ne on ennen todettu hyväksi tai yhdistää uutta ja vanhaa, näin tuoden parhaat puolet molemmista rakennustavoista esille. Prototyyppaamme ja suunnittelemme, ja koitamme epäonnistua hallitusti, ennen kuin tuhoamme setelimme unelmaan, joka ei toiminut.

Olemme molemmat suunnittelijoita omilla tahoillamme. Mikko on graafinen suunnittelija, pelisuunnittelija, ohjelmistokehittäjä ja ikuinen käpylehmien veistelijä. Sannaliina on kirjanpitäjä, kulttuurituottaja, projektijohtaja, hyvinvointivalmentaja, ammattijärjestäjä ja multamaan kuopsuttaja. Yhdessä luomme hyvän paketin, missä molemmilla on omat vahvuudet, mutta osaamme olla mukana toisenkin luovassa suunnittelun- ja päätöksenteon prosessissa.

Katsotaan mimmoinen soppa saadaan aikaiseksi!

Advertisement